Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

maandag 24 juni 2013

Even geen gefreubel

Scrappen staat even op een heel laag pitje. Ik heb namelijk overdag een pup in huis. Het is de 10 weken oude border terrier Sem. Ze is van mijn zoon en schoondochter, maar die werken beide en een pup kun je niet de hele dag alleen laten. Mijn eigen hond vindt het nog niet zo'n heel goed idee(dat is een enorme angsthaas), maar het begint al een beetje te wennen. Vandaag hebben ze al samen in 1 mand gezeten dus dat gaat de goede kant op. Ik zelf ben de hele dag zo'n beetje in de weer met riempjes, speeltjes, uitlaten en af en toe een ongelukje opruimen. Maar het is wel heel leuk zo'n klein mormeltje. En!!!! om een uur of half 5 gaat ze weer naar huis, dus geen gebroken nachten ha ha.

4 opmerkingen:

caroline zei

leuk hé !
bij ons net hetzelfde
je voelt je puppy-oppas in plaats van baby-oppas.
maar het is leuk , nooit gedacht want, heb zelf geen hond ,je krijgt er heel veen liefde van .
genieten zou ik zeggen
groetjes caroline

Els zei

Wat een droppie is Sem en fijn dat ze al samen in 1 mand hebben gezeten. Het begin is er nu.
Veel plezier met de hondjes.
Groetjes, Els

M@rjan zei

Haha, ja een hondenbaby vergt ook de nodige aandacht, wij hebben er ooit ook een gehad. En nog vijftien jaar lang. Snap dat je dan weinig tijd hebt voor freubelen, maar veel plezier met zo'n lief klein hondje!

Anoniem zei

wat is het eigenlijk een meisje en hoe heet ze of heeft het nog geen naam ik ben helemaal niet nieuwsgierig maar weet graag alles groetjes Thea