Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

zondag 23 september 2012

Scrapdag Noordwolde

Zaterdag 15 september was het weer zover. Al voor de vijfde keer werd daar door Titie en Connie een gezellig dagje georganiseerd. Deze keer hebben we een  flipflap boekje gemaakt. We konden kiezen uit twee papier paketten. Het pakket van Echo park/paradise beach  past perfect bij de foto's die ik heb gebruikt.  Het was weer een super dag en ik heb EINDELIJK weer eens iets gemaakt10 opmerkingen:

Wiebine zei

Wat een ontzettend leuk boekje heb je gemaakt zeg en wat een leuk papier, past perfect bij de foto's. Hopelijk kom je nu weer een beetje in het ritme van het scrappen,
groetjes,
Wiebine

Els zei

Hoi Oeneke, wat is je album mooi geworden en wat leuk met die hexagons. Heel leuk de laaste foto hoe je een cirkel gemaakt hebt met die hexagons.
Het was wel weer een hele leuke dag en fjn dat je weer zoiets moois gemaakt hebt. Ik zal het nu ook op mijn blog zetten. Groetjes, Els

Klaske zei

wat is ie mooi geworden Oeneke! gaaf papier hadden de dames uitgezocht enneh een erg leuk workshoppie! Hopelijk kom je nu wat meer in de scrapmood, je maakt altijd van die mooie dingen!

Boukje zei

Mooi album geworden, heerlijk dat je weer wat hebt kunnen scrappen en hopelijk smaakt het naar meer!
Groetjes Boukje.

Dora zei

wat een geweldige foto-boekje is dit geworden.
mooi gemaakt.
groetjes

Miranda zei

Wat een gaaf boekje. Stuur de handout maar gerust naar me toe!!

Brenda zei

Supermooi geworden Oeneke!! Heb die van mij ook af, moet alleen nog even foto's maken. Fijn dat je weer in de scrapmood zit :)
Groetjes,Brenda

Wilma zei

Wat een leuk zomers boekje!!

Agnes zei

Erg mooi geworden Oeneke !
Groetjes, Agnes

Marja zei

Leuk boekje, en leuk papier wat bij de foto's past.
Gelukkig dat je weer een beetje begint te scrappen.