Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

donderdag 19 juli 2012

Heit zijn meisje


Daar ben ik dan eindelijk weer eens, ik heb een heel vervelende periode achter de rug en scrappen en blogs volgen was wel het laatste waar ik zin in had. Ik heb nog steeds niks nieuws gemaakt, deze LO is nog van  maanden geleden. Het achtergrond papier was gewoon wit en heb ik bewerkt met  distress inkt,witte embossing poeder en stempels. Het blauwe dessin papier komt uit een blok van Tim Holtz, het rose weet ik niet meer. Verder heb ik een bloem van koffie filters +knoop en nog een strookje met kleine bloemen gebruikt. De foto is een oude schoolfoto van mijn dochter.
 Ik heb ondertussen mijn knutsel kamertje WEL opgeruimd, dus misschien dat de scrapmood ook weer langzamerhand weer terug komt.


5 opmerkingen:

corry'kaart zei

hoi oeneke
een prachtige LO erg lief van kleur en wie weet nu je hobbykamer weer aan kant is dat de zin om te freubelen ook weer terug komt:-))
groetjes van corry

Els zei

Een hele mooie lo en ook de achtergrond vind ik super geworden. Hopelijk komt je scrapmmood weer terug en kunnen we weer mooie creaties van je bewonderen.
Liefs Els

Brenda zei

Ik vind het een heel mooie en lieve LO! De kleuren die je gebruikt hebt passen echt perfect bij de foto. Je achtergrond vind ik supermooi gedaan, gaaf met dat witte embossing!
Goed je weer te zien hier Oeneke! Dat scrappen komt wel weer;)Groetjes,Brenda

M@rjan zei

Begrijpelijk dat je dan niet veel zin hebt in bloggen en scrappen. Hopelijk is dat voorbij, Oeneke!
Mooi Lo'tje! Inderdaad een mooie omlijsting voor de leieve meid op de foto.

Wilma zei

Hoop voor je dat alles goed blijft gaan nu en dat de zin in scrappen langzaam maar zeker weer gaat komen.
Wat een prachtige lo is dit! Zo mooi de zelfgemaakte achtergrond en bloem! Leuke lieve foto.