Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

vrijdag 27 mei 2011

Tjonge jonge

Hè hè, eindelijk kan ik weer op m'n eigen blog komen. Moest daar wel google chrome voor verwijderen en ben nu ook mijn lijst met favorieten kwijt (stom, stom)Ik had alle tips die ik gelezen heb al geprobeerd, maar niets hielp. Alleen via IE lukte inloggen nog wel, maar werkt niet plezierig. Nu eerst maar eens proberen of ik de boel weer een beetje op orde krijg. Fijn weekend

P.S. Voor de zeer oplettende lezer, dat ik volger van mijn eigen blog ben heeft mijn dochter per ongeluk gedaan. Nu krijg ik het niet meer weg. Iemand tips?

9 opmerkingen:

sylvana zei

Ik kan je de tip niet geven, want ik ben zelf ook volger van mijn eigen blog.

Els zei

Hoi Oeneke,
Helaas had ik ook blogproblemen, maar wel iets minder geloof ik. Succes met het herstel van je favorietjes. Misschien zit die map in een andere map.
Groetjes Els

Wil zei

Volgens mij is iedereen volger van zijn eigen blog.
In ieder geval veel succes verder. Bij jouw kan je tenminste je volgers weer zien. Bij een heleboel bloggers is dit nu weer niet te zien.Ook niet bij mij ik kan niet mij volgers zien.
Dus we wachten maar af.
Groetjes Wil

Brenda zei

Hé Oeneke, ik had ook wel problemen maar met de tip van "het vinkje weghalen" was ik al geholpen. Balen voor je dat je al je favorieten kwijt bent.
Fijn weekend!

Boukje zei

Balen dat je je favorieten kwijt bent!
Volgens mij kun je je ook weer afmelden als volger toch?
Mooie blogachtergrond heb je trouwens!
En die wegwerpschoonmaakdoekjes zaten in een doosje (volgens mij Action, maar ik heb ze al heel lang) in vier pastelkleuren, het lijkt een beetje op vilt, is heel dun. Ze willen niet heel goed stansen hoor, moest het een beetje bijknippen, maar het lukt en ik vond de kleurtjes zo leuk :)
Groetjes Boukje.

Boukje zei

Even voor je gekeken, als je op de foto van je volgers klikt, kun je vervolgens kiezen voor ' deze volger blokkeren' , misschien is dat iets?
Groetjes Boukje.

Boukje zei

Haha, ben ik alweer, je kunt je gewoon afmelden, naast je pasfoto staat 'opties' en daar kun je kiezen voor afmelden.
Nou ga ik echt hoor :)

Margriet zei

Volger zijn van je eigen blog geeft toch niets. Kan je meteen volgen of alles goed gaat.

Kitty zei

Is "afmelden" niet gewoon afmelden bij blogger/google? Dus dat je dan weer je wachtwoord moet invoeren om te kunnen plaatsen?
Als ik een blog niet meer volgen wil doe ik het als volgt:
Je kunt als je op je dashboard staat naar beneden scrollen en dan zie je onderaan "beheren" staan. Die klik je aan, dan krijg je een lijst met alle blogs die je volgt. Dan klik je achter de blog die je niet meer volgen wilt op "instellingen". Dan krijg je een schermpje waarin je ergens rechtsboven de mogelijkheid ziet om de blog niet meer te volgen. De rest wijst zich vanzelf.