Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

dinsdag 20 mei 2014

AH alweer een tas

Nadat ik een poosje geleden een AH tas gepimpt had met Action stofjes, heb ik ook nog eentje met andere stofjes gemaakt. Deze heb ik afgelopen zaterdag al in gebruik genomen op de jaarlijkse  scrapdag in Noordwolde. Daar is ook de andere tas verloot en deze is gewonnen door Els elskesfun.blogspot.nl , ik geloof dat ze er wel blij was. Ik vond het superleuk om deze tassen te maken, het is helemaal niet moeilijk dankzij de duidelijke beschrijving van de Gogini dames gogini12.blogspot.nl


donderdag 8 mei 2014

Liftchallenge 65

Alweer een  snel kaartje ( voor mijn doen dan in ieder geval ) Deze is voor de Lift Challenge #65 Ik heb me deze keer redelijk aan de opdracht gehouden, alleen heb ik  de kaart  een kwart slag gedraaid. Het gebruikte papier komt uit een blokje van de Action en verder heb ik  alleen een knoop, een stukje kant en een touwtje gebruikt. O ja, toch ook maar weer eens een Engelse tekst, want deze laat zich niet vertalen.

maandag 5 mei 2014

Cadeau tasje

Eindelijk weer eens iets gemaakt, één van mijn zussen is weer oma geworden van een prachtige kleindochter. Voor dit kleintje vond ik een paar super schattige sokjes met een kantrandje. Het patroon voor het tasje vond ik ergens op pinterest. Omdat ik (nog steeds) niet heel lang achter elkaar kan knutselen heb ik het eenvoudig gehouden. Een ponsrandje, een doily, en een paar blaadjes  gestanst , de bloem had ik nog liggen. Haar naam erop en een labeltje eraan en klaar!