Leuk dat je op mijn blog komt kijken, nog leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat.

maandag 24 juni 2013

Even geen gefreubel

Scrappen staat even op een heel laag pitje. Ik heb namelijk overdag een pup in huis. Het is de 10 weken oude border terrier Sem. Ze is van mijn zoon en schoondochter, maar die werken beide en een pup kun je niet de hele dag alleen laten. Mijn eigen hond vindt het nog niet zo'n heel goed idee(dat is een enorme angsthaas), maar het begint al een beetje te wennen. Vandaag hebben ze al samen in 1 mand gezeten dus dat gaat de goede kant op. Ik zelf ben de hele dag zo'n beetje in de weer met riempjes, speeltjes, uitlaten en af en toe een ongelukje opruimen. Maar het is wel heel leuk zo'n klein mormeltje. En!!!! om een uur of half 5 gaat ze weer naar huis, dus geen gebroken nachten ha ha.

woensdag 12 juni 2013

Eindelijk.....

Een dikke maand te laat, maar eindelijk bloeit de pioenroos. En ik weet natuurlijk ook wel dat hij buiten in de tuin langer mooi blijft dan in een vaas op tafel. Maar hij staat bij mij op zo'n rare plek, dat niemand er van kan genieten. Ook gaat het meestal regenen en hard waaien wanneer eenmaal alle bloemen open zijn. Dus voor mij een goed excuus om een mooie bos op tafel te zetten. En als ze straks de blaadjes laten vallen kan ik altijd nog zeggen "gelukkig hebben we de foto's nog" ;-)


maandag 10 juni 2013

Klein kadoosje

Voor de geboorte van het zelfde meisje als het kaartje hieronder, heb ik dit kleine cadeau tasje gemaakt.
Er passen precies een paar sokjes in en het geheel past in een envelop. Ook hier heb ik weer papier van Action gebruikt en de bloemen zijn gemaakt met de stans strip van Tim Holtz.


woensdag 5 juni 2013

Geboorte kaartje

Voor vrienden van mijn dochter en schoonzoon moest ik een geboorte kaartje voor een meisje maken met veel blauw. Mijn dochter had namelijk steeds gezegd dat het een jongetje zou worden. Ik heb voor de middenweg gekozen, zacht blauw met roze accenten. Het  kaartje dat ik gelift heb staat in een Cards Only van zo'n drie jaar geleden. Het papier komt uit een blokje van de Action, de randpons is van Martha Stewart  en het geschulpte ovaaltje is een stans van Boekenvoordeel.